USB Dinosaurus Go to product page

  • Tip: USB proizvod
  • Raspoloživost: Na lageru
1.699,00din

USB memorija (USB flash memory ili usb fleš memorija) je medijum za skladištenje podataka radi lakšeg prenosa od tačke A do tačke B. Totalno je zamenila diskete (mlađe generacije verovatno nemaju pojma šta je to) i može se reći i CD/DVD diskove. Postoji više razloga ali najveći su dimenzije i brzina upisa/ispisa.

Bone Toshiba memoryOno po čemu se USB memorije razlikuju jedne od drugih je dizajn i njihov kapacitet. Upravo dizajn i kvalitet izdvaja BONE usb memorije od ostalih proizvođača fleš memorija. Glavne odlike njihovih memorija su jedinstvenost, jednostavnost i naravno vrhunski kvalitet materijala figurice i memorije. Napominjemo da se podaci smeštaju na pouzdani fleš drajv marke Toshiba kapaciteta 4GB. USB memorija je prekrivena fleksibilnim materijalom koji je štiti od vode i prljavštine. Stoga je ova memorija vodootporna i naravno posle dužeg korišćenja svaku memoriju možete izvaditi iz figurice i samu figuricu oprati od prljavštine.

Bone Toshiba memory Zašto BONE memorija? Jedan od odgovora može biti raznolikost. Zasigurno tvrdimo da će te se uz ove USB memorije razlikovati os svih ostalih, a svi ostali sigurno će vama zavideti na kreativnosti kojom odiše ova usb memorija. Ovo nije samo tip proizvoda koji treba da radi. Nego više od toga. Tajvanski proizvođač ciljao na ljude koji cene neverovatan dizajn, inovativne ideje i besprekoran kvalitet. Biti drugačiji naravno ima i svoju cenu. Prema tome Bone zbog toga i odskače po pitanju dizajna i kvaliteta.


Karakteristike:
- Toshiba memorija 4GB pogodna za smeštaj fotografija, pesama, video snimaka i drugih podataka,
- Standard USB 2.0 (kompatibilan sa USB 1.1),
- Operativni sistem: Windows® 98*, ME, 2000, XP, Vista, 7, 8 Mac OS 9.0/10.0 (ili noviji), Linux jezgro 2.4 (ili novije),
- Vodootporna silikonska figurica,
- Mogucnost da se provuce kaiš (remen) ali opciono jer ne dolazi u pakovanju,
- Dizajn figurice je jednodelan,
- Poklopac ili kapa se ne mogu izgubiti,
- Omot se može menjati,
- Trogodišnja garancija,
- Dimenzije: 22x43x23mm,
- Težina: 12g.