Sat Matematički V.2

Sat Matematički V.2

Sat Matematički V.2

1.499,00din
  • Tip: 0181
  • Raspoloživost: Na lageru

Prodajna mesta

Pogledajte adrese naših prodavnica klikom na: prodavnice.

Besplatna dostava

Besplatna dostava za sve narudžbine preko 3000 din.

Naručite i telefonom

Ukoliko se žurite možete pozvati ili poslati sms na 060.30.70.523.

Ako matematički jezik ne govorite vi, stoj! Zar vam  nije jasno, koliko je sati, na prste nemojte računati. Kupite sat geeku nekom i bežite od njega daleko.Ista namena ali malo razlike. Pre svega u pitanju je kvalitetniji sat sa takođe drugačijim formulama.

Jeste da sam dogurao dalje od osnovne škole, ali tek sada vidim koliko sam nekada bio pametan. Izgleda da mi je od svih operacija, varijacija i matematičkih špekulacija ostalo znanje samo za sabiranje i oduzimanje. Tu može da se provuče i množenje i naravno delenje uz naravno, jednu malu spravu zvanu digitron...ali da mi neko da na papir da podelim dva broja...blam, veliki blam.
Vazda je to bio problem, nekako mi je lakše bilo gledati ono što nisam mogao bubati, nego bubati ono što nisam mogao gledati. Pa eto i ostvarih i tu želju. Napraviše mi sat u koji mogu buljuti i diviti se svojim nekadašnjim dostignućima.
Samo da kažem da je sat napravljen od stakla, na kojem se nalaze neke od matematičkih osobina koje su svima nama muke (lakše ili teže) zadavale kroz sistem obrazovanja. Mogu se primetiti nedostatak nekih, tipa sinusa, kosinusa...ali kome je sada do toga stalo kada se od beskonačnih limesa propasti naše zemlje ne vidi kraj krize u koju nas vodi politička elita ove zemlje.

Karakteristike:
- Materijal: staklo,
- Dimenzije: prečnik je oko 30 cm.

Napišite komentar

Napomena: HTML nije preveden!
  • Loše
  • Dobro

PRODAJNA MESTA

Novi Beograd

YUBC, Bul.Mihaila Pupina 10e/lok.10. (nisko prizemlje). Tel: 060.30.70.523

Beograd Stari Grad

Skadarska 10, Stari Grad. Tel: 060.30.70.524.

Beograd Žarkovo

Trgovačka bb, TC Mondo/lok 27, Žarkovo. Tel: 060.30.70.526

Niš

Trg Kralja Milana bb, Lokal 42/2, (stari podzemni prolaz). Tel: 060.30.70.520

Novi Sad

TC Bazar, Bul. Mihajla Pupina 1., lok. 2.9 (2.sprat). Tel: 060.30.70.514

Naručivanje

Lično preuzimanje

U našim maloprodajama

Telefonom

060.30.70.523

SMS

060.30.70.523

Internet veb sajt

Poručite preko našeg vebsajta a dostava je pouzećem.

O nama

Gadget 4 Gift je sinonim za kreativne, urbane, jedinstvene i neobične poklone. Ukoliko želite podariti poklon koji je originalan i drugačiji, posetite naš sajt ili slobodno dođite u našu prodavnicu i postanite deo naše kreativne družine. Naši pokloni su za nju i njega, za sebe i druge, za mlade i stare i sve one koji još uvek nisu spremni da odrastu. Postojimo još od 2007.godine i od tada širimo osmehe i nudimo kreativna rešenja. Više info: O nama.

Veleprodaja

Dok drugi nude proizvode mi pružamo kreativna rešenja. Ukoliko su Vam su neki proizvodi privukli pažnju, slobodno nam se obratite i kažite svoje želje, a mi ćemo se potruditi da ih i ispunimo. Uštedite vreme tražeći originalnost. Ne tražite dalje jer mi se trudimo uvek biti prvi i jedinstveni. Takođe smo i zastupnici nekoliko robnih marki koje možete pronaći u našoj ponudi.
Više info: Veleprodaja.