Powerball Supernova

Powerball Supernova

Powerball Supernova

2.499,00din
 • Tip: Powerball
 • Raspoloživost: Na lageru

Prodajna mesta

Pogledajte adrese naših prodavnica klikom na: prodavnice.

Besplatna dostava

Besplatna dostava za sve narudžbine preko 3000 din.

Naručite i telefonom

Ukoliko se žurite možete pozvati ili poslati sms na 060.30.70.523.

Orginalna Powerball Supernova dizajnirana je sa visoko-kvalitetnim rotorom (žiroskopom) koji dostiže brzinu veću od 15.800 obrtaja u minuti. Na primer sila pri 10.000 obrtaja stvaraj silu od približno 14,3 kilograma. Powerball Supernova je takođe obložena ‘’termo-trakom’’, obezbeđujući čvrst stisak i bolju kontrolu. Samo pokušajte da je kontrolišete na 10.000 obtaja u minuti. Osećaj je kao da Vam čupaju ruku!

Karakteristike:

 • Sila od 14,3 kg na 10.000 obrtaja,
 • 6 ultra jakih plavih i belih dioda,
 • Dostiže brzinu i preko 15,800 RPM,
 • Idealno za sve sportove u kojima je uključen zglob ruke (šake),
 • Dimenzije: 7.5cm x 6.5cm,
 • Power Ball 100 Top Scores,
 • Težina ±260 grama,
 • PowerBall ima prečnik od 2.8 inča(7cm) i nešto je manja od bejzbol loptice,

U pakovanju dolazi powerball, instrukcije na CD-u I 2 kanapa za pokretanje powerballa.

Loptica radi na bazi centrifugalne sile, žiroskopa i inercione sile. Fizika?!? Pri tome se svara velika sila koja deluje na Vaš zglob i podlakticu i na taj način je oporavlja, razvija i pospešuje. Moguća brzina je i preko 15.000 rpm-a.  Bez baterija, bez motora, stvara pritisak i do 40lb na Vašu ruku.

Powerball je razvijen u Sjedinjenim Američkim Državama od strane NASA-za vežbanje i održavanje vitalnosti i snage  austronauta u beztežinskom stanju. Kako težina u svemiru nije validna, oni su oformili pomoćni trening u kome se koristi centrifugalna sila umesto težine. Zajedno sa kinesioterapistima osmislili su spravicu koja se zove Powerball.

Rotor unutar Powerballa rotira se oko ose koja se rotira normalno oko ose rotacije jezgra Powerball-a. Zamislite čašu vode sa kockicom leda koja se rotira oko zamišljene ose. Ukoliko počnete da ljuljate čašu u krug, kockica leda počeće da se kreće oko zamišljene ose čaše.

Dinamika:

PowerBall radi bez (spoljašnjeg) elektriciteta npr.bez baterija.PowerBall jezgro okreće se rotacijom vašeg zgloba.Što je brže vrtite to će te stvarati sve veću i veću centrifugalnu silu.U zavisnosti od tipa PowerBall-a možete generisati 18 kg pri 13.000 obrtaja u minuti.

Funkcionalnost

PowerBall je neverovatna pomoć u treningu za povećevanje mišićne snage u prstima, zglobovima i rukama. PowerBall takođe poboljšava cirkulaciju krvi, ojačava ligamente i omogućava brži oporavak sportskih povreda.

Uputstvo za vežbe kompletne ruke tj. prstiju, šake, podlaktice, bicepsa, tricepsa, ramena, zglobova pa čak i mišića nogu, možete pronaći klikom na baner Powerball gore sa desne strane.

PowerBall se može koristi kao pomoćno sredstvo u raznim sportovima: Američkom fudbalu, streljaštvu, bagmintonu, bejzbolu, košarci, bodibildingu, kuglanju, penjanju, kriketu, biciklizmu, fitnesu, golfu, gimnastici, rukometu, hokeju, jahanju, džudou, karateu, kartingu, moto-sportovima, brdskom biciklizmu, paraglajdingu, raftingu, veslanju, ragbiju, jedrenju, skijanju, skvošu, surfovanju, plivanju, stonom tenisu, tekvondu, tenisu, triatlonu, odbojci, vaterpolu, vodenom skijanju, rvanju itd. Zatim, bubnjari, pianisti, trubači, gitaristi itd.

Treniranjem sa PowerBall-om sprečavate  sledeće zdravstvene probleme: Sindrom Karpalnog Tunela, Istegnuća,Teniske ruke, Golferskog lakta,Powerball može biti od velike pomoći za ljude koji boluju od Artitisa, Vežbanje sa PowerBallo-om veoma je korisno u ublažavanju i sprečavanju povreda koje nastaju usled dužeg vremena provedenih za računarom.

Izgleda kao svaki drugi otkačeni gedžet, ali je u stvari ozbiljna spravica za pomoć u vežbanju.

Napišite komentar

Napomena: HTML nije preveden!
 • Loše
 • Dobro

PRODAJNA MESTA

Novi Beograd

YUBC, Bul.Mihaila Pupina 10e/lok.10. (nisko prizemlje). Tel: 060.30.70.523

Beograd Stari Grad

Skadarska 10, Stari Grad. Tel: 060.30.70.524.

Beograd Žarkovo

Trgovačka bb, TC Mondo/lok 27, Žarkovo. Tel: 060.30.70.526

Niš

Trg Kralja Milana bb, Lokal 42/2, (stari podzemni prolaz). Tel: 060.30.70.520

Novi Sad

TC Bazar, Bul. Mihajla Pupina 1., lok. 2.9 (2.sprat). Tel: 060.30.70.514

Naručivanje

Lično preuzimanje

U našim maloprodajama

Telefonom

060.30.70.523

SMS

060.30.70.523

Internet veb sajt

Poručite preko našeg vebsajta a dostava je pouzećem.

O nama

Gadget 4 Gift je sinonim za kreativne, urbane, jedinstvene i neobične poklone. Ukoliko želite podariti poklon koji je originalan i drugačiji, posetite naš sajt ili slobodno dođite u našu prodavnicu i postanite deo naše kreativne družine. Naši pokloni su za nju i njega, za sebe i druge, za mlade i stare i sve one koji još uvek nisu spremni da odrastu. Postojimo još od 2007.godine i od tada širimo osmehe i nudimo kreativna rešenja. Više info: O nama.

Veleprodaja

Dok drugi nude proizvode mi pružamo kreativna rešenja. Ukoliko su Vam su neki proizvodi privukli pažnju, slobodno nam se obratite i kažite svoje želje, a mi ćemo se potruditi da ih i ispunimo. Uštedite vreme tražeći originalnost. Ne tražite dalje jer mi se trudimo uvek biti prvi i jedinstveni. Takođe smo i zastupnici nekoliko robnih marki koje možete pronaći u našoj ponudi.
Više info: Veleprodaja.