Cucla Kraljević

Cucla Kraljević

Cucla Kraljević

899,00din

Prodajna mesta

Pogledajte adrese naših prodavnica klikom na: prodavnice.

Besplatna dostava

Besplatna dostava za sve narudžbine preko 3000 din.

Naručite i telefonom

Ukoliko se žurite možete pozvati ili poslati sms na 060.30.70.523.

Nismo u potpunosti sigurni da li su ove cucle više namenjene nama odsrasloj deci, ili već ionako preslatkim bebama! Nije nam dovoljno, što se smejemo bebama na svaki njihov novi pokret ili zvuk, već hoćemo da im se smejemo samo gledajući ih! Fantastično je to, što su ove cucle toliko interesantne, duhovite, neobične, da pružaju puno minuta "Kružnog Smeha".

Mi ćemo se nekontrolisano smejati bebama, onda će se one smejati našoj reakciji, pa mi njihovoj reakciji što se one smeju našoj reakciiji... i tako u krug! Ove cucle će zasigurno umiriti bebine potrebe za cuflanjem, ali je štos u tome što neće smiriti naše potrebe da ih zadirkujemo, fotografišemo, smejemo, i ljubimo!

Što znači, da ćemo mi biti daleko nemirniji od beba dok ih sa zadovoljstvom gledamo. Imamo razne urnebesno duhovite cucle, koje će stvoriti fantastične reakcije...uglavnom kod roditelja. Dok će kod beba stvoriti utisak da su roditelji veća deca od njih samih. Da li smo sa našim smehotresnim reakcijama dosadni bebama, to nećemo saznati nikada? Ali smo uvereni da bi i one ponekad volele da postoji cucla i za nas odrasle. Jer posle naših reakcija na ove cucle, bebama tek sad ništa neće biti jasno ko je od svih nas zapravo veće dete!

Mi vas savetujemo samo jedno, spremite fotoaparate, jer reakcije koje će te zabeležiti su od neprocenjive vrednosti.

Karakteristike:
- Materijal : Silikon + Food Grade ABS, ne sadrži BPA,
- Proizvod je osvojio evropski "Food Grade" sertifikat. U skladu sa nacionalnim standardima za bezbednost. Kvalitet je apsolutno proveren i na teritoriji Američkog i Evropskog tržišta. Materijal od kojeg je izrađena cucla je potpuno ne toksičan. Pre upotrebe cuclu je neophodno sterilisati.
- Zadovoljava evropske standarde: BS-EN-1400, DIN-EN-1400 standard kao i  UNE-EN-1400,
- Eh SAD, zemlja porekla je baš ta SAD (Sjedinjene Američke Države),
- Naravno, ko najviše veruje domaćim analizama i tu nema dileme. To je takođe izvršeno i dobijene su i domaće dozvole. Inače kako bi uopšte mogli da prodajemo ovako delikatni inovativni bebi aksesoar.

Napišite komentar

Napomena: HTML nije preveden!
  • Loše
  • Dobro
Tagovi:
cucle, bebe,

PRODAJNA MESTA

Novi Beograd

YUBC, Bul.Mihaila Pupina 10e/lok.10. (nisko prizemlje). Tel: 060.30.70.523

Beograd Stari Grad

Skadarska 10, Stari Grad. Tel: 060.30.70.524.

Beograd Žarkovo

Trgovačka bb, TC Mondo/lok 27, Žarkovo. Tel: 060.30.70.526

Niš

Trg Kralja Milana bb, Lokal 42/2, (stari podzemni prolaz). Tel: 060.30.70.520

Novi Sad

TC Bazar, Bul. Mihajla Pupina 1., lok. 2.9 (2.sprat). Tel: 060.30.70.514

Naručivanje

Lično preuzimanje

U našim maloprodajama

Telefonom

060.30.70.523

SMS

060.30.70.523

Internet veb sajt

Poručite preko našeg vebsajta a dostava je pouzećem.

O nama

Gadget 4 Gift je sinonim za kreativne, urbane, jedinstvene i neobične poklone. Ukoliko želite podariti poklon koji je originalan i drugačiji, posetite naš sajt ili slobodno dođite u našu prodavnicu i postanite deo naše kreativne družine. Naši pokloni su za nju i njega, za sebe i druge, za mlade i stare i sve one koji još uvek nisu spremni da odrastu. Postojimo još od 2007.godine i od tada širimo osmehe i nudimo kreativna rešenja. Više info: O nama.

Veleprodaja

Dok drugi nude proizvode mi pružamo kreativna rešenja. Ukoliko su Vam su neki proizvodi privukli pažnju, slobodno nam se obratite i kažite svoje želje, a mi ćemo se potruditi da ih i ispunimo. Uštedite vreme tražeći originalnost. Ne tražite dalje jer mi se trudimo uvek biti prvi i jedinstveni. Takođe smo i zastupnici nekoliko robnih marki koje možete pronaći u našoj ponudi.
Više info: Veleprodaja.