Alkopoli Go to product page

Alkopoli
  • Tip: 0487
  • Raspoloživost: Na lageru
1.499,00din

Ponovo radonje bradonje!!!  Našoj inspiraciji nema kraja, kao što se ne naziru ni krajevi naših brada. Ovoga puta smo za sebe, pomalo i za vas, smislili, bolje reći sabrali i probrali, po našem bradatom mišljenju, najbolje od najgorih igara za ispijanje raznih tekućina.

Pred vama je dinamična tabla igre Alkopoli uz četiri špila različitih vrsta karata, što garantuje stalnu i dugotrajnu zabavu, sa različitim ishodom.
Zamišljena je kao pre-party tj zagrevanje za žurku, mada ako se previše primite biće vam i party i afterparty i hangover i…

Svako polje na tabli izvršava neku radnju - čitaj ispijanje, dok polje karta uvodi u drugu dimenziju ove igre, gde se vuče karta sa tačno odredjenog talona, a sve opet vodi ka, pogadjate, ispijanju ili kojim slučajem izbegavanju pića tj podmetanju istog drugarima.

Što se tiče karata - one pokrivaju sve kategorije koje nam nedostaju na tabli, a uzgred su najpopularnije igre današnjice. Naše karte su sledeće sadržine:
Od Aperitiva do Šota = od A do Š
Poligraf = Istina ili izazov
Gluvo doba = Pantomima / zvuk
Klasičan špil od 32 karte, od sedmice nadalje, za pokericu, ajnc...

U uputstvu vam dajemo podsticaj, koje sve kartaroške igre sa klasičnim špilom možete da koristite za unošenje tečnosti u organizam, ostavljajući prostora da u okviru svake kategorije dodajete svoja pitanja i pravila u skladu sa afinitetima vašeg društva.

Napomena: Igra je za osobe uzrasta +18.godina.

Upustvo za igru možete uvek zatražiti od nas ako ga zagubite ili polijete pićem.

karte istina ili izazov

karte istina ili izazov

karte istina ili izazov

karte istina ili izazov