Originalni, kreativni i neobični pokloni

obradujte sebe ili svoje voljene

Prodajna Mesta
u Srbiji

Pozivamo Vas da svratite do naših prodajnih mesta u Nišu ili Novom Sadu ili Beogradu .
Ukoliko Vam nismo blizu, proizvode možete poručiti i preko našeg veb sajta. Dostava je u roku od 24 do 48 časova.

Lokacije naših prodavnica možete videti klikom na Mape.

BEOGRAD

NOVI BEOGRAD, YUBC, Bul.Mihaila Pupina 10e/lok.10. (nisko prizemlje). Tel: 060.30.70.523
STARI GRAD, Skadarska 10, Stari Grad. Tel: 060.30.70.524.

NIŠ

Voždova 7. Tel: 060.30.70.520

NOVI SAD

TC Bazar, Bul. Mihajla Pupina 1., lok. 2.9 (2.sprat). Tel: 060.30.70.514

Pokloni koji su poslednji stigli

Oni su od danas deo naše ponude

Gadget 4 Gift Blog

informacije o dešavanjima i planovima u nas

Gadget 4 Gift tj.gedžet prodavnica poklona kako nas inače zovu, po svom asortimanu blesavih proizvoda, verovatno je jedinstven kod nas. Prvi u Srbiji, još od 2007.godine, sledio je trend sličnih gift šopova većih evropskih gradova. Naši pokloni namenjeni su za nju i njega, za sebe i druge, za mlade i sve one koji još uvek nisu spremni da odrastu.

Osnovna naša uloga je da uz pomoć svojih interesantnih, inovativnih i u potpunosti originalnih proizvoda, pruži odgovor na temu (koja nas je sve bar u jednom trenutku našeg života opteretila), a to je: „Šta pokloniti nama dragoj i bitnoj osobi?“ Pri tom da poklon bude neobičan, u potpunosti originalan, i dopadljiv!

Iskreno nasmejati, obradovati i oduševiti neku osobu danas, nije jednostavan postupak. A mi to uspevamo, jer konstantnim osvežavanjem naše palete jedinsvetnih proizvoda, konstantno osvežavamo raspoloženje naših kupaca, uvodimo neprestanu atrakciju i interesovanje, koja za rezultat pruža činjenicu, da se uz naše proizvode ljudi opuste od svakodnevnih obaveza, uživaju i druže.

Svratite do nas i pogledajte celu ponudu ideja za poklone na našem sajtu ili u našim prodavnicama. Znajte da pokloni moraju biti jedinstveni i originalni. Ili na kraju krajeva, iznenadite sebe stvarima koje možda ne želite i koje vam nisu potrebne ali ipak ih želite iz ko zna kog razloga.